Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, dao je svoje mišljenje na to koji je jedini način da se pobedi Novak Đoković!

Nadal je gostovao u podkastu Eurosporta i istakao je da je za njegovog bratića uvek teže bilo igrati protiv Novaka nego protiv Rodžera Federera.

– Za Rodžera smo uvek imali plan. Protiv Federera znamo da je Rafa uvek morao bekendom jako da udara nešto višlje lopte. I ukoliko to uspe, imali bismo dobre šanse za pobedu – rekao je Toni Nadal i dodao:

– Ali sa Novakom je bilo uvek ovako! Puffffff… Ne znaš tačno šta možeš, moraš da igraš i da se trudiš da budeš sjajan. Sećam se finala US Opena 2013. kada je Rafa dobio prvi set, a Novak izjednačio na 1:1. U trećem je Srbin imao brejk i bilo je veoma teško.

– Sećam se da mi je Rafa rekao: ” Toni, šta da radim?” A ja sam iz lože poručio da mora jako da udara loptice nasred terena. Tada sam rekao i Karlosu Kosti koji je bio pored mene: “Sve što treba jeste da odemo u crkvu, pomolimo se Bogu i sačekamo da se nešto promeni.

Kao i uvek, Novak i Nadal su dvojica glavnih kandidata da osvoje neki Gren slem trofej. Tako je i sada na Rolan Garosu gde Đoković tek treba da igra svoj meč prvog kola.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here