Top lista najboljih igrača Premijer lige koji će na leto biti slobodni

0

Još nije poznato da li će ostati na "Enfildu": Stiven Džerad

 

Portal Vestionline vam donosi budućih deset najzanimljivijih slobodnih agenata, sortiranih prema značaju koji imaju u svojim timovima.

 

U oči odmah upada podatak da ikona Liverpula Stiven Džerard još nije načisto da li će da ostane u klubu ili okonča bogatu karijeru. Kapiten "crvenih" već deceniju i po se bori sa "vetrenjačama" ne bi li osvojio dugo željenu titulu prvaka Engleske, a jedan je od tragičara zašto je Liverpul prethodne sezone ostao bez trofeja na koji čeka 24 godine.

 

Legendarni tandem Čelsija Didije Drogba – Džon Teri, takođe će biti slobodni, a kako se za ubitačnog golgetera iz Obale Slonovače pretpostavlja da će da "okači kopačke o klin", teško je predvideti sudbinu stuba odbrane i kapitena "plavaca".

 

Špicu Totenhema Emanuelu Adebajora  sigurno neće nedostajati ponuda, kao ni desnom beku Liverpula Glenu Džonsonu, za čije usluge se već interesuje nekoliko klubova sa "Ostrva". Martin Demikelis se pokazao kao važna karika u sastavu Mančester sitija, pa čudi oklevanje čelnika oko produžetka saradnje. Isti slučaj je sa njegovim saigračem Džejmsom Milnerom.

 

Majkl Kerik je, po svemu sudeći, završio misiju u Mančester junajtedu, kao i Metju Flamini i Abu Dijabi u četi Arsena Vengera u Arsenalu.

 

Lista 10 najboljih fudbalera, koji će da budu slobodni po završetku sezone
Igrač  Klub  Godine
Stiven Džerard  Liverpul 34
Džon Teri Čelsi 33
 Didije Drogba Čelsi 36
 Emanuel Adebajor Totenhem 30
 Glen Džonson Liverpul 30
Martin Demikelis Mančester siti 33
Džejms Milner Mančester siti 28
Majkl Kerik Mančester junajted 33
Metju Flamini Arsenal 30
Abu Dijabi Arsenal 28

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here