Tošić: Kada će Novi Pazar da postane deo Srbije?

0

 

"Nažalost fudbal je ponovo u drugom planu. Mi smo sve na vreme prijavili i čak smo garantovali za naše navijače. Voleo bih da znam kome Rad smeta. Zašto se Rad razlikuje od ostalih klubova i ne može u Novom Pazaru da ima svoje navijače? Je li Novi Pazar Srbija?", rekao je Tošić novinarima u Beogradu.

 

Iako je Rad najavio organizovani dolazak 250 svojih navijača, pristalice beogradskog superligaša neće prisustvovati utakmici koja će se igrati u sutra od 17.30 časova na Gradskom stadionu.

"Upravni odbor Novog Pazara i policija su se složili da ne mogu da garantuju bezbednost, ali kako mogu da garantuju za navijače Crvene zvezde, Partizana i drugih? Ovo je kap koja je prelila čašu. Mi u Novi Pazar putujemo znatno oslabljeni jer ne možemo da registrujemo igrače. Trebalo bi ljudi da se zapitaju u kakvom je položaju Rad", rekao je Tošić.

 

On je dodao da je klub razmatrao odluku da li uopšte da putuje za Novi Pazar.

"Zbog celokupne situacije, razmišljali smo se da li uopšte da idemo u Novi Pazar. Rešili smo da odemo zbog naših mladih igrača, ali dokle više će biti ovakav odnos prema Radu? Kada će Novi Pazar da postane deo Srbije?", rekao je Tošić.

 

Utakmica prvog kola Super lige između Novog Pazara i Rada zakazana je za subotu od 17.30 časova.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here