Tošić: Ne želim da igram za “siću”

0

Pre nekoliko dana list "San" objavio je vest da je Tošić pristao da dođe u Portsmut za godišnju platu od 41.000 evra, zbog čega je Srbin odlučio da podnese tužbu protiv ovih ostrvskih novina.

 

"Moja plata je mnogo veća od one koju je objavio "San". Ne želim da igram za "siću", ali zbog trenutne situacije u klubu, ne mogu da otkrijem tačnu visinu svoje plate. To što je "San" objavio je čista glupost i nameravam da podnesem tužbu protiv njih", rekao je Tošić.

 

Iako je u Engleskom klubu finansijsko stanje loše, naš fudbaler kaže da ne oseća novčanu krizu.

 

"Čuo sam pre dolaska u Portsmut da je klub u lošem finansijskom položaju. Međutim mi igrači ne osećamo krizu. Lično, ne razmišljam mnogo o novcu, želim samo da steknem poverenje menadžera Avrama Granta i da se ustalim u prvoj postavi", zaključio je fudbaler i dodao:

 

"Igre u novom klubu će mi pomoći da se dobrim partijama nametnem selektoru Antiću i tako ponovo postanem član nacionalnog tima. Voleo bih da sa "orlovima" odem u Južnu Afriku, to bi bila velika čast i obaveza za mene koju bih rado ispunio"
 

Karleuša se seli u Englesku

 

Tošić traži kuću u kojoj će živeti, a kad konačno donese odluku o mestu boravka, pridružiće mu se i supruga Jelena Karleuša.

"Super sam se snašao u novom klubu. Sve je onako kako sam zamišljao. Trenutno, tražim kuću u kojoj ću živeti, pa kad odaberem pravu i Jelena će mi se pridružiti. Tada će mi biti mnogo lakše nego sad"

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here