Tošić pogodio za treću pobedu CSKA!

0

Odlična forma: Zoran Tošić
 

CSKA iz Moskve u stopu prati Zenit i ne dozvoljava da se odmakne. Armejci su se namučili protiv Tereka iz Groznog, ali su uspeli da ostvare maksimalan učinak u prva tri kola. Jedan deo zasluga za treću vezanu pobedu moskovskog kluba pripadaju strelcu jedinog gola Zoranu Tošiću, a drugi deo golmanu Igoru Akinfejevu.

 

Srpski reprezentativac se u 4. minutu sjajno ubacio iz drugog plana, prihvatio loptu od Muse i naterao golmana Godzjura na kapitulaciju. Imali su domaćini još nekoliko prilika da osiguraju pobedu, međutim, bili su prilično sebični u pojedinim situacijama, a to je moglo skupo da ih košta da ne beše Akinfejeva.

 

 

Čuvar mreže Armejaca nekoliko minuta pre kraja meča imao je dve čudesne odbrane, pogotovo onda kada je sprečio Brazilca Maurusija da postigne izjednačujući gol u trenutku kada su svi videli da će završiti u njegovoj mreži.

 

Rezultati 3. kola: Topredo Moskva – Amkar 1:1, Ufa – Dinamo Moskva 0:2, Ural – Zenit 1:2, Arsenal Tula – Rubin Kazanj 0:0, CSKA Moskva – Terek Grozni 1:0.

Četvrtak: Lokomotiva Moskva – Rostov, Krasnodar – Spartak Moskva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here