Dominik Tim jeste pobedio Sumita Nagala sa 3:0 u 2. kolu US opena, ali je pored njegove ubedljive igre meč ipak obeležio haos i skandal koji je izazvaoAUstrijanac tokom jedne od pauza kada je rešio da popije svoje omiljeno osveženje iz konzerve.

Naime, Tim je hteo da popije Red Bul, koji je inače njegov spozor, ali, organizatori su smatrali da je to namerno iscenirano, sa ciljem sakrivene reklame, pa su odlučili da po svaku cenu spreče Tima u svojoj nameri.
Tako su Austrijancu predložili da dobije običnu šolju iz koje može da popije piće, što se ni malo nije dopalo Timu koji je prosto “eksplodirao”.

– Vi ste ludi oko antidopinga… Ali ja pijem iz konzerve. Šta je ovo? Donesite mi običnu šolju da je natočim – besneo je Tim na jednoj pauzi između gemova.

Kada je na kraju stigla šolja, došlo je do nove komične scene, jer su organizatori držali peškir ispred Tima, dok je točio Red Bul u šolju, kako se ne bi videla limenka ovog brenda.

Posle meča na konferenciji za novinare Tim je upitan o tom incidentu, ali je tada promenio priču.

– Nije dozvoljeno piti iz limenke na terenu, znam to. Nekada mi pomaže kada popijem piće, pa želim da ga imam. Bilo je priče sa organizatorima, ali neću otkrivati detalje. Bilo je pomalo nezgodno. Želeli su da otvore limenku i napune je u običnu šolju, a da ja to ne posmatram. To me je odseklo, jer su antidoping pravila tako stroga. Nisam želeo da izgubim limenku iz vida. Bila je to samo sitnica, na kraju se ništa nije dogodilo – rekao je Tim posle meča.

Da podsetimo, Tim će u 3. kolu US opena igrati protiv Marina Čilića iz Hrvatske, koji je svojevremeno osvojio ovaj turnir 2014. godine

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here