Tubić drugo pojačanje Partizana, Danilo Pantić ide u Tursku

0

Beta/AP
Ispuniće dečački san: Nemanja Tubić
 

Tubić u Humsku 1 dolazi kao slobodan igrač, jer mu je u decembru istekao ugovor sa prvakom Belorusije, što znači da nova uprava na čelu sa predsednikom Zoranom Popovićem ni u Nemanjinom slučaju neće morati da plaća obeštećenje. Još nije precizirano na koliko godina će biti overena saradnja sa nekadašnjim fudbalerom Čukaričkog, ali je izvesno da će biti podvrgnut ekspresnim lekarskim pregledima kako bi se što pre priključio ekipi i krenuo na pripreme u tursku Antaliju, gde će ekipa Marka Nikolića boraviti od utorka do 30. januara.

Upravo je Marko Nikolić insistirao na dovođenju igrača koji ima internacionalno iskustvo (Genk, Karpati, Krasnodar, BATE Borisov), mada ostaje nejasno zbog čega je potpredsednik "crno-belih" Milorad Vučelić dan pred zasedanje Sekretarijata rekao da Nemanja Tubić i Enver Alivodić nisu na listi želja sportskog sektora. Zavaravanje tragova ili nove trzavice na relaciji uprava-trener.

Kako god, jasno je da će Nikolić u odnosu na jesenji deo prvenstva imati u Turskoj dvojicu novih igrača (Babovića i Tubića), ali, makar na početku priprema, i jednog starosedeoca.

Čelnici Partizana odlučili su da Danilo Pantić putuje sa ekipom na prvi deo priprema, uprkos najavama da bi mladi vezista trebalo da potpiše ugovor sa Čelsijem do kraja prelaznog roka. Iz Humske 1 poručuju da zvaničnu ponudu "plavaca" nisu dobili i da će zbog toga Pantić krenuti u Antaliju, a odatle biti opozvan u slučaju da prorade veze na relaciji London – Beograd. Kao što beše lane u slučaju Miloša Jojića i njegovog transfera u Dortmund.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here