Tuča na rođendanu, maloletnik u komi

0

 

 

Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura rekla je da je u 3.26 časova Hitna pomoć primila poziv da je tuča izbila u klubu "Rič" u ulici Vase Pelagića, prilikom proslave rođendana.

 

Ona je dodadala da je 17-godišnjak zadobio povrede glave, dospeo u komu i prebačen u Urgentni centar, a povređene su i tri osobe od po 19 godina, od kojih je jedna sa povredom glave i kičmenog stuba prebačena na Odeljenje za ortopediju u Urgentni centar.

 

Jedna osoba sa povredom glave prebačena je na Odeljenje za neurohirurgiju, a druga sa povredom nosa i lica u Klinički centar Srbije, objasnila je dr Macura, ističući da se prilikom incidenta čula i pucnjava.

 

Tuča je izbila posle rođendanske žurke u i ispred kluba kada su zavađeni mladići osim pesnica koristili i flaše i ostali inventar. Jedan od njih je i pucao iz vatrenog oružja, ali na sreću nikog nije pogodio.

Veliki broj policajaca koji su brzo stigli na lice mesta zaustavili su tuču, a nekoliko osoba je privedeno. Kriminalistička policija obavila je uviđaj.

 

Zadržano pet radnika obezbeđenja

Beogradska policija zadržala je petoricu radnika obezbeđenja diskoteke "Rič" na Senjaku, zbog sumnje da su u jutrošnjoj tuči u tom objektu naneli teške telesne povrede opasne po život Beograđaninu A. A. (17), saopštio je MUP-a Srbije.

U policijskom pritvoru do 48 sati zadržani su Ivan Matić (34), Zoran Ašanin (35), Ljubisav Marić (54), Goran Nikolić (38) i Dragan Trajković, navedeno je u saopštenju, u kojem se ističe da je tuča izbila između gostiju diskoteke i obezbeđenja i da je privedeno dvadesetak osoba.

Policija nastavlja saslušanje svih učesnika tuče i rad na identifikaciji lica koje je koristilo oružje prilikom pucnjave, navedeno je u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here