Fudbaleri Crvene zvezde trebalo bi da se sastanu sa Araratom u četvrtak u Jerevanu od 16.00 u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, a tim povodom oglasila se i šefica za odnose sa javnošću Ararat Jermenije Dijana Gazarjan.

Kako je situacija u zemlji izuzetno nestabilna zbog sukoba sa Azerbejdžanom, Dijana i pored toga, ističe, da klub radi na organiuzaciji meča.

Problem predstavlja činjenica da je Jermenija proglasila ratno stanje i grad u kome će se meč odigrati još uvek nije utvrđen.

– U ovom trenutku normalno radimo na organizaciji utakmice koja će se održati 1. oktobra na stadionu FA Jermenije, od 18 časova po lokalnom vremenu. Ne tražimo. Planiramo da igramo u Jerevanu, kako je ranije i bilo dogovoreno. Po ovom pitanju nisu napravljene nikakve promene, niti će. Situacija u glavnom gradu Jermenije je mirna. Kao, što je i bila prethodnih dana, nedelja, tako da ne planiramo da vršimo ikakve promene – rekla je Gazarjan za “Sportski žurnal.

Ona je dodala da je situacija u Jerevanu mirna, te da održavaju aktivnu komunikaciju sa njihovim vlastima i FS Jermenije kako bi na pravi način organizovali utakmicu.

UEFA će konačnu odluku doneti u utorak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here