U sudaru povređene tri bebe

0

 

Policija vrši uviđaj posle nesreće:Uviđaj je obavio i istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu Predrag Bošković
 

 

Nesreća se dogodila u 13:45 sati tako što je sanitetsko vozilo Doma zdravlja Vlasotince, registarske oznake LE 114-715 za čijim je volanom bio Slobodan Marinković, iz pravca Beograda udarilo u zadnji deo kamiona Vodprivrednog preduzeća iz Ćuprije registarske oznake JA 150- 296, kojim je upravljao Dragan Vasić.

Od devet osoba koliko ih je bilo u sanitetskom vozili petoro je povređeno, od kojih dvoje teško, i svi su smešteni u bolnici u Jagodini, osim vozača Marinkovića, koji je prevezen na neurohirurško odeljenje Opšte bolnice u Ćupriji, zbog teže povrede glave, kazao je Sanković. Među putnicima u sanitetu bile su i bebe, trojke Dunja, David i Dimitrije, rođene 2. maja 2009. godine, sa roditeljima Ankicom i Dejanom Mitrovićem.

Dejan je zadobio lakše povrede, a trojke nisu povređene, ali su zadržane u bolnici radi posmatranja, izjavio je dežurni lekar.

Lakše telesne povrede zadobio je i Gojko Mitić i Dragan Mitrović, dok je supruga Dragana Mitrovića Danijela teže povređena.

 

Povređeni su prevezeni u bolnice u Jagodini, Ćupriji i Kragujevcu.

 

"Na sreću, svi su samo lakše povređeni", izjavio je direktor bolnice u Jagodini Darko Miletić.

 

Kolovozne trake na autoputu, iz pravca Beograda, su bile zatvorene za saobraćaj, jer se preko njih nalazilo preprečeno slupano sanitetsko vozilo.

 

Policija je saobraćaj usmeravala zaustavnom trakom i čeka istražnog sudiju iz Batočine. Saobraćaj je normalizovan je oko 18 sati, izjavio je Tanjugu komandir saobraćajne policije u Jagodini Dejan Stanković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here