Superstar TV
Hit serija Ubiće mog oca 5. sezona na MTEL TV-u

Nova sezona serije “Ubice mog oca 5” emituje se tek dve nedelje, a publika željno iščekuje nove epizode. Zašto? Zbog uzbudljivih akcionih scena, otkrivanja tajni i nerazjašnjenih događaja iz prethodnih sezona, ali i zbog odlične glume.

Svi gledaoci mogu da uživaju u novim avanturama inspektora Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić) svakog vikenda na kanalu Supertstar TV od 21 čas. Kanal Superstar TV dostupan je u svim MTEL TV paketima.

Ukoliko niste pratili seriju od početka, a želite da se pridružite mnogobrojnoj publici koja pomno prati nova dešavanja, predlažemo vam da se opredelite za DOUBLE ili MAX paket iz MTEL TV ponude. U okviru ova dva paketa dostupne su sve već emitovane epizode.

Pored “Ubice mog oca 5” u MTEL TV Video klubu nalaze se i brojne druge serije koje su osvojile publiku: “Složna Braća – Next Đeneration”, “Azbuka našeg života”, “Čudne ljubavi”, “Besa 2”, “Crna svadba” i druge.

MTEL TV ponudu čini i 270+ ex-YU TV kanala, 300+ radio stanica, 15 kanala za odrasle, a uslugu možete da koristite na svim vašim uređajima. U toku su sjajne akcije uz koje štedite duplo. Platite 2 meseca i dobićete još 2 meseca gratis ili platite 6 meseci, a gledajte TV čak godinu dana.

Kupite MTEL TV pretplatu i uživajte u najboljem TV sadržaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here