Učiteljicu Gagu vole deca i roditelji

0

Prema oceni roditelja veliki udeo u buđenju ljubavi dece prema srpskom jeziku, kulturi i istoriji jeste zasluga upravo nastavnice Srbislave Knežević, koju niko od njih ne zove pravim imenom već nadimkom Gaga.
 

Đaci sa učiteljicom

– Svojim iskrenim i pristupačnim odnosom kako prema deci tako i prema roditeljima gospođa Knežević je stvorila naprednu radnu celinu. Nijednog trenutka nismo imali osećaj da su naša deca oštećena činjenicom što je škola počela kasnije nego što je uobičajeno ili zbog toga što je formirano novo odeljenje. Mi roditelji smo se potrudili da im nabavimo knjige i ostali nastavni materijal i podržavamo svaki predlog naše učiteljice, bilo da se radi o priredbama i javnim nastupima bilo o nečem drugom – kaže Bogdana Brezovac, predstavnik roditelja iz Vinendena.
 

Ona je ocenila da je nedavni zajednički nastup dece iz Vinendena sa ostalim srpskim učenicima iz Štutgarta i okoline na zajedničkoj Svetosavskoj akademiji pravi dokaz odličnog rada njihove učiteljice.
 

Đaci bi rado voleli da na nastavi vide i drugu srpsku decu, pa ih pozivaju da im se priključe svakog utorka od 16.30 do 19 časova i da zajedno savladavaju gradivo. Adresa je Geschnjister-Scholl-Realschule, Kelterstr. 3 71364 Njinnenden.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here