”Udarao sam Ivanu sve dok nije ućutala”

0

Silovana, pa ubijena: Ivana Podraščić
 

”Da se razumemo, nisam je ja naterao da dođe kod mene kući. Sama je došla. Imala je valjda nekih problema kući i pobegla je. Sa njom me je upoznala moja bivša devojka. Kada je došla u kuću, hteo sam da vodimo ljubav. Ona se nešto opirala. Bez razmišljanja sam je silovao. Priznajem da jesam. Ali nisam mislio da je posle toga i ubijem. Sada ni sam ne znam kako se to dogodilo” pričao je Kostić, koji je iz zatvora izašao u maju, navodi ”Blic”.
 

Pročitajte još:

* Mala Ivana ubijena u leglu narkomana

* Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo devojčice

* Uhapšen Darko Kostić (39), osumnjičen za silovanje i ubistvo male Ivane

* Silovana, pa ubijena: Pronađeno telo devojčice nestale pre dva meseca

On je zatim opisivao šta se događalo posle silovanja u kući na Petlovom brdu.

”Sela je na taj krevet i počela da kuka. Plakala je i vrištala. To je počelo da me nervira, baš me je smaralo. Bila mi je dosadna. Ustao sam i udario joj nekoliko šamara. Mislio sam da će stati, ali nije. Počeo sam da vičem da umukne, ali nije želela da sluša. Samo je histerisala. Zato sam počeo da je davim. Nisam mislio da je ubijem, samo sam želeo da je ućutkam. Nisam se bojao da će je neko čuti, u onoj kući niko ne može da vas čuje”, nastavio je Kostić opisivanje.

Prema Kostićevoj izjavi, devojčica je posle silovanja i batina nastavila da plače.

”Izašao sam i uzeo motiku. Vikao sam da prestane, ali se nije obazirala. Udarao sam je sve dok nije nastala tišina. Nisam znao šta da radim posle toga. Umotao sam je u ćebe na kom je ležala i izneo u dvorište. Iskopao sam rupu i tu je ubacio. Čak sam i pokušao da zavaram trag pričajući da je verovatno pobegla u Šabac”, rekao je on, a prenosi beogradski list.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here