Promo
Luksuzni dom za starije Bele pčele

U podnožju Avale, na samo dvadesetak minuta vožnje od centra Beograda, smestio se luksuzni dom za starije Bele pčele. Ovo je verovatno najbolji i najsavremeniji namenski građen dom ove vrste u čitavom regionu, ne samo u Srbiji.

Budući korisnici mogu izabrati između jednokrevetnih, dvokrevetnih soba ili luksuznih apartmana, a po potrebi veličina prostora se može prilagođavati posebnim zahtevima.

U našem domu, u prijatnom avalskom okruženju, svim korisnicima nudimo zaista najkvalitetnije usluge, baš kao u hotelu visoke kategorije. Sve prostorije su opremljene po svetskim standardima – najkvalitetnijom opremom i nameštajem. U savremenoj i velikoj kuhinji spremaju se svi obroci od zdravih namirnica, a meni se usklađuje sa potrebama korisnika i predlozima nutricionista.

Svaki korisnik bira tri, odnosno pet „a la card” jela svakoga dana. U letnjim danima korisnici mogu da koriste veliki prostrani bazen u dvorištu sa svim neophodnim rekvizitima. Medicinska nega i pomoć je svakodnevno na raspolaganju svim našim stanarima.

Stručno, specijalizovano i ljubazno osoblje 24 časa dnevno brine o vašem zdravlju. U okviru osnovne nege, korisnici mogu da koriste usluge frizera, masera, pedikira i manikira.

Naša usluga podrazumeva spoj luksuzne opreme, funkcionalnog i udobnog prostora, boravak u zdravoj sredini, osmišljen zabavni i kulturni sadržaj, uz izuzetan nivo higijene i zdravstvene zaštite, kao i nenametljiv nadzor osoblja, negu, pažnju i adekvatan servis za sve korisnike našeg doma.

Mirno i porodično mesto gde vladaju harmonija, pozitivna atmosfera i dobra energija su glavni aduti našeg doma u kojem je zagarantovana usluga i nega na najvišem nivou.

Zdravlje na prvom mestu

Dom poseduje najmoderniju medicinsku opremu i aparate za dijagnostiku. Takođe, dom raspolaže sanitetskim vozilom za prevoz u slučaju hitnih intervencija van naših mogućnosti, te ima sklopljene ugovore o poslovno – tehničkoj saradnji sa lokalnom i republičkom zdravstvenom ustanovom.

Medicinsko odeljenje, za teže, ležeće pacijente je organizovano u tri grupne sobe, po tri ležaja i u tri jednokrevetne sobe uz mogućnost dodatog ležaja, po zahtevu i afinitetu pacijenata.

Oko objekta je interna saobraćajnica, kružnog smera kretanja, asfaltirana i prilagođena za šetnju lica otežanog kretanja, pošto je ravne površine za koračanje, dužine 250 metara. Organizovan je i dolazak ili odlazak kod lekara specijaliste.

O vama neprekidno brinu stalno zaposleni lekari, više medicinske sestre, psiholog, fizioterapeut, kao i medicinske sestre i negovateljice.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here