EPA-EFE/ATLETICODEMADRID.COM

Prošlo je skoro mesec dana od isključenja Antoana Grizmana na utakmici protiv Liverpula u Madridu. UEFA je konačno donela presudu povodom tog incidenta i odlučila se da kazni Francuza sa dva meča neigranja umesto jednog koliko mu je sledovalo.

Sa uvećanjem kazne se nikako ne slažu u timu iz prestonice Španije, pošto je Grizman već odradio svoj jedan meč suspenzije protiv Liverpula u Engleskoj, a sada mu sleduje još jedno “hlađenje” protiv Milana.

Jeste to bio jako nemaran start Francuza u vrat rivala, jeste mu sudija odmah pokazao put u svlačionicu, ali ono sa čim se u Atletiku ne mire jeste da je istog dana i Zlatan Ibrahimović startovao na sličan način na meču protiv Porta. Zato se nadaju u Madridu da bi UEFA ipak mogla da bude blagonaklona prema Grizmanu.

U Atletiku se “oporavljaju” od sankcije koja je pripisana Stefanu Saviću zbog udarca laktom nad Ridigerom, a kasnije i burnog protesta. On će se vratiti za meč sa Milanom, ali je Grizman pod znakom pitanja, što bi zaista moglo da predstavlja problem za Jorgandžije.

Atletiko je trenutno treći na tabeli sa četiri boda, jedan više ima Porto na drugom mestu, dok je Milan poslednjeplasirani sa jednim bodom. Stoga će Italijani sigurno igrati na sve ili ništa u meču protiv Jorgandžija, a i Madriđanima samo pobeda garantuje mirniji san pred poslednje kolo u Portugaliji.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime