Uhapšen Mihailo Vasić u Mađarskoj

0

 

Dolijao: Mihailo Vasić
 

Kako prenose austrijski mediji, on je uhvaćen kada je prilikom kontrole pasoša mađarski službenik video u kompjuteru da je traženi prestupnik. Inače, juče je saopšteno u austrijskoj prestonici da je Mihailovo prezime zapravo Janković, što su policiji ”alpske republike” javile kolege iz Srbije pošto je posle razvoda promenio prezima sa Vasić u Janković.

 

Austrijska policija je morala, iz formalnih razloga, da i u poternici promeni prezime osumnjičenom i aktuelizuje svoje podatke.

 

Mihailo (33) je osumnjičen da je sa dva hica teško ranio 27-godišnjeg policajca. Osumnjičeni je od ranije poznat policiji i već ima zabranu boravka u Austiji. "Moguće je da je upravo to razlog ove pucnjave, tj. pokušaja ubistva", saopšili su u policiji.

 

Mladi policajac, koji je posle ranjavanja bio u veštačkoj komi, probudio se u sredu na klinici u Beču. Direktor klinke Harald Herc kazao je medijima da je ustanovljeno da policajac može da pomera udove i druge delove tela i da nema opasnosti da ostane nepokretan.

 

Herc je objasnio da je, zbog problema sa radom pluća, pacijent vraćen u veštačku komu i dodao da će ga ponovo probuditi krajem nedelje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here