Uhvatila sam ga da me vara u liftu sa voditeljkom

0

Mesecima je varao: "Željko ne ume da kaže ‘ne’ ili ‘neću’. On nikada ne raskida, nego pravi atmosferu da sami odete od njega"
 

– Željko ne ume da kaže "ne" ili "neću". Naučio je da pliva u tome i on nikada ne raskida, nego pravi atmosferu da sami odete od njega. Svojim ponašanjem mi je dao vremena da se polako gasim sve dok se nisam ugasila, kaže za Stori Vesna Zmijanac i naglašava da nije lako biti čovek Vesne Zmijanac.

 

– Kada klupko krene da se odmotava, saznate sto jada. Naravno, bole vas neke stvari, jer prosto ne možete da razumete kako ste i pored toliko signala bili slepi. Ili ste možda želeli da budete slepi, dodaje ogorčena Vesna, koja kaže da će se sada posvetiti sebi, sređivanju, liftinzima, pripremanju novih pesama i koncertima.

 

Pevačica je u izjavi za Stori otkrila da je ovo samo jedna od Željkovih prevara koje je vešto skrivao.

– Bilo je mnogo njegovih prevara, ali spretnih. Jedino je poslednja udica koju je zagrizao imala dug jezik i govorila svuda gde treba da je u vezi s njim, kao i da se druži s gospodom koja su ga izvlačila čak iz kreveta u pola noći i pola dana, a on to, bože moj, pravdao poslom. Znate, onaj ko slepo voli, po pravilu poslednji sazna – otvorila se Vesna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here