www.freepik.com
Saznajte od profesionalaca ono što vas interesuje

Sigurno ste gledali bar neku od popularnih detektivskih serija. Glavni lik bi obično bio obučeni profesionalac, spretan i inteligentan, koji se iz epizode u epizodu probija kroz brojne zgode i nezgode, u potrazi za odgovorima i istinom. Pomislili ste možda “eh, kamo sreće da takve usluge postoje i kod nas”.

Da samo možete da angažujete privatnog detektiva da saznate da li vas osoba sa kojom planirate da stupite u brak vara. Ili da proverite budućeg važnog poslovnog partnera – da li je zbilja tako pošten ili samo jak na rečima. Eh, kad bi bilo moguće…

Moguće je. Detektivske agencije nisu više rezervisane samo za razvijene zapadne zemlje. Na velika vrata ušetale su i u našu svakodnevicu, a njihove usluge koriste brojni ljudi. Možda čak i neko koga poznajete. Iznenađeni ste, zar ne?

Osnovno pravilo kojeg se drži svaka renomirana detektivska agencija jeste tajnost podataka i strogo čuvanje privatnosti naručioca zadatka. Ako poznajete ozbiljnog privatnog detektiva, primetili ste sigurno da ne pričaju zanimljivosti s posla, iako ih ima u obilju. Ovi predani profesionalci su tu da tražene usluge izvrše odgovorno, precizno i pouzdano. Odgovor koji vas zanima ćete znati samo vi.

Ako se i dalje pitate na koji način privatni detektiv može olakšati vaš život u nastavku vam donosimo par odgovora:

Otkrivanje prevare i preljube

Sigurno ste se i sami nekad igrali detektiva, kada ste mučeni sumnjom, u dugim besanim satima, proveravali društvene mreže ili telefon vašeg partnera. Nije pohvalno, ali razumemo vas. Nije svejedno pustiti novu osobu u život, naročito ako imate prethodno loša iskustva. Ili, ako nailazite na pomešane tragove, a na korak ste od stupanja u brak.

Nemojte se mučiti sumnjom. Bolje je da na vreme saznate odgovore na pitanja koja vas muče. Naravno, to ne znači da treba da se krijete po žbunju i upadate u neprilike. Uz pomoć profesionalnih sredstava za rad i neprimetnog nadzora, privatni detektiv će u kratkom vremenskom roku saznati da li je vaša sumnja osnovana. Provera će biti izvršena diskretno i bez tragova, a dokumentovani izveštaj dostavljen vama u ruke.

Pored preljube, privatni detektivi otkrivaju i druge vrste prevara kojih danas ima na pretek. Finansijskih, poslovnih, zataškavanja imovine itd.

Poligrafsko testiranje

Kada pomislite na poligrafsko testiranje, ponovo u glavi imate holivudski film A produkcije, zatamnjenu prostoriju i detektiva sa tregerima, zar ne? Ipak, poligraf više nije rezervisan samo za pripadnike državnih organa i velika platna. U detektivskoj agenciji možete izvršiti poligrafsko testiranje osoba čija vam je iskrenost veoma bitna.

Poligrafsko testiranje može biti izvršeno u sledećim slučajevima:

● Sumnja da vas dete laže usled primećenog neuobičajenog ponašanja.
● Slučajevi krađe novca ili drugih materijalnih vrednosti.
● Sumnja da vas voljena osoba vara.
● Intervjuisanje kandidata za značajne poslovne uloge.
● Provera zaposlenih usled velikih poslovnih gubitaka.

Koji god da je problem sa kojim se suočavate, poligraf će vam dati nedvojbeno jasan i istinit odgovor. Istina je dostupnija nego ikada zahvaljujući detektivskim agencijama.
Nadzor dece i mladih
Većina roditelja je bar nekad poželela da prati u korak svoje dete, kako bi se uverili šta rade kada su daleko od budnog roditeljskog oka. Briga nije bezrazložna. Iskušenja je danas više nego ikada. Internet sa svim opasnostima koje povlači, sekte koje vrebaju nevine i neiskvarene duše, prodavci droge koji traže nove mušterije… Poroka je isuviše.

Deca i tinejdžeri su najranjivija populaciona grupa. Često su nesnađeni i misle da ih niko ne razume. Kovitlac hormona ih čini sugestibilnim i podložnim manipulaciji. Dok trepnete, mogu se naći u raljama ozbiljnih problema.

Ako primetite da se vaše dete drugačije ponaša – odjednom je postalo povučeno, ćutljivo, izbegava kontakt s prijateljima i porodicom, gubi na težini, nestaje vam novac iz kuće… Reagujte ODMAH. Odlaganje vas može skupo koštati.

Privatni detektiv će izvršiti neprimetan nadzor vašeg deteta ili osobe za koju brinete. Svesni hitnosti ovakvih situacija, detektivi će vas u rekordnom roku izvestiti o postojanju i karakteristikama problema. Moći ćete da pristupite rešavanju problema u korenu njegovog nastanka, kada su šanse za uspeh najveće.

Pomoć kod pretnji i ucena

Nažalost, vremena u kojima živimo su nepredvidiva i opasna. Vi ili osoba koju volite vrlo lako možete postati predmet pretnji ili ucena. Razlozi mogu biti raznovrsni, a uglavnom se svode na materijalnu ili nematerijalnu korist. Možete biti ucenjeni da date novac ili odustanete od nekog bitnog posla. Ucenjivati vas mogu neznanci, sekta, konkurencija, pa čak i partneri.

Iskusna detektivska agencija koja je licencirana od strane MUP-a Srbije zapošljava iskusne i odgovorne agente. Oni su najčešće bivši policajci ili pripadnici drugih službi bezbednosti, dobro potkovani znanjem i iskustvom. Ako ne želite da “uvlačite” državne organe u problem koji imate i plašite se posledica tog koraka, kontaktirajte privatne detektive. Znaće kako da vas zaštite.

Provera poslovnih partnera, zaposlenih i saradnika

Posao je još jedna sfera života koja zahteva konstantni oprez. Kada zapošljavate nove kandidate ne možete biti sigurni da li je njihov CV verodostojan, kao ni dostignuća kojim se hvale. Isto važi i za stalne zaposlene, njihova odsustva zbog upitnih bolovanja, poslovne puteve na koje odlaze. Zašto biste verovali na reč, kada možete da proverite?

Pre potpisivanja važnih ugovora i donošenja odluka od krucijalnog značaja za budućnost vaše firme, angažujte detektivsku agenciju i proverite sve što vam budi crv sumnje.

Naš narod ima izreku “Bolje sprečiti nego lečiti”, a u svim nabrojanim situacijama ona se pokazuje kao tačna. Raspolaganje istinitim informacijama u pravo vreme može vam preduprediti brojne probleme i neprijatne situacije. Privatni detektiv je osoba koja će sve odgovore doznati za vas i omogućiti vam miran san. Ne oklevajte – uverite se i sami.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here