pixabay.com

Znakovi Zodijaka koji previše brinu za svoje zdravlje.

Neki horoskopski znaci pokazuju preveliku brigu za sopstveno zdravlje, a ponekada idu toliko daleko da su stalno kod lekara. Oni često traže utehu u potvrdi da su zdravi ili traže lečenje bolesti koje možda i ne postoje.

Devica

Device su poznate po svojoj metodičnoj i detaljnoj prirodi. Vladajuća planeta Merkur podstiče njihovu analitičku sklonost i potrebu za redom, što se može manifestovati u načinu na koji pristupaju sopstvenom zdravlju.

Device mogu postati zaokupljene detaljima svojih simptoma, analizirajući svaku moguću bolest koju mogu imati, prenosi Index.hr.

Njihova potreba za kontrolom i savršenstvom često ih vodi na beskonačne lekarske preglede, što ih čini redovnim posetiocima lekarskih ordinacija.

Rak

Rakovi su izuzetno emotivni i zaštitnički nastrojeni prema sebi i svojim najmilijima. Kao znak koji vlada domom i porodicom, Rakovi veoma ozbiljno shvataju svaku pretnju svojoj bezbednosti, uključujući zdravstvene probleme.

Njihova mašta ih može navesti da pretpostave najgori scenario i za najmanju bolest, što rezultira čestim posetama lekaru u potrazi za uverenjem.

Riba

Ribe su izuzetno osetljive i empatične sa dubokim emocionalnim svetom koji intenzivno reaguje na svaki fizički ili emocionalni bol.

Njihova vladajuća planeta, Neptun, može da podstakne sklonost ka nejasnoći i neodređivanju, što ih može navesti da osećaju da su njihovi simptomi možda malo ozbiljniji nego što zaista jesu.

Ribe često traže spoljnu potvrdu svojih osećanja i stanja, što ih čini čestim „gostima“ u ordinacijama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here