EPA
Oliver Varhelji

Evropski komesar za susedstvo i proširenje Oliver Varhelji pozdravio je odluku Odbora za građanske slobode, pravdu i unutrašnje poslove Evropskog parlamenta (LIBE) da se omogući vizna liberalizacija za građane Kosova koji imaju pasoše koje izdaje Koordinaciona uprava.

“Dobre vesti za Srbe na Kosovu”, poručio je Varhelji.

“Naš predlog je dobio podršku Komiteta za građanske slobode, pravdu i unutrašnje poslove. To je važan korak ka ostvarenju vizne liberalizacije za sve građane Zapadnog Balkana”, napisao je Varhelji na društvenoj mreži “X”.

4 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here