Vesti
Dejan Vasiljević i predsednik FK Beograd Andrija Buco Popović

Najstariji fudbalski klub srpske zajednice u Australiji pohvalio se na društvenim mrežama da je dobio veliko pojačanje. Samo što ovaj put nije reč o nekom dobrom fudbaleru, već o vrhunskom košarkašu Dejanu Vasiljeviću, koji je postao vlasnik godišnje karte „broj 1“ za utakmice Beograda iz Adelajda.

„Velika nam je čast da predstavimo nosioca godišnje karte „broj 1“, košarkaša Adelajd Siksersa Dejana Vasiljevića. On je već ozbiljno uključen u dešavanja u našem klubu, a sada imamo zadovoljhstvo da ga i zvanično predstavimo i poželimo mu dobrodošlicu u našu zajednicu“, objavili su iz FK Beograd na zvaničnoj klupskoj stranici na Fejsbuku.

Dejan Vasiljević se prošle godine preselio u Adelajd, posle povratka iz NBA kampa u SAD. Prethodno je s velikim uspehom igrao za Sidnej Kingse s kojima je osvojio i titulu šampiona u australijskoj NBL ligi.

– Veoma sam srećan i uzbuđen što sam postao vlasnik sezonske karte „broj 1“ tako velikog kluba kao što je Beograd. I do sada sam uživao gledajući njihove utakmice i imam divan osećaj da sam se zahvaljujući srpskoj zajednici ovde u Adelajdu opet povezao sa svojim korenima – ne krije Vasiljević da je oduševljen prijemom naših ljudi u glavnom gradu Južne Australije.

Dejan je od predsednika FK Beograd Andrije Popovioća na poklon dobio dres kluba sa brojem 1 na leđima. Tom prilikom je poručio da će nastaviti da bude redovan gost na utakmicama i drugim događajima u Vudvilu.

– Radujem se mnogobrojnim narednim utakmicama Beograda, kao i događajima u klubu. I najvažnije od svega, srećan sam što ću biti uključen u negovanje i čuvanje srpske kulture i kroz fudbalsku zajednicu u Adelajdu – poručio je sjajni košarkaš.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here