VB: Boki i Ana prvi za izbacivanje

0

Prvi kandidati za izbacivanje: Ana i Boki

 

Princip nominovanja je bio ovakav – novopečeni bogataši i sadašnji siromasi su birali po dvoje između sebe.

 

Dojučerašnji siromasi, koji uživaju u izobilju hrane, udobnim krevetima i drugim luksuznim stvarima, po četiri negativna glasa dali su Anabeli i Bokiju. Po dva negativna glasa imali su Era, Bora Drljača i Švaba, a Lepa Lukić i Crnogorka Sanja nisu imale nijedan glas.

 

Pošto su Anabela i Boki imali isti broj glasova, o tome ko će biti prvi nominovan odlučio je kapiten druge ekipe, Alden. On je odlučio da spasi Anabelu.

 

"Izabraću Bokija. On je takav kakav jeste, ali meni to malo ne prija. Malo je provokativniji nego što to moj ukus može da podnese", rekao je Alden.

 

Za Anabelu su glasali Švaba ("kvari atmosferu"), Bora Drljača, Era ("neraspoložena je, odvaja se od ekipe") i Lepa Lukić ("osetljiva je, ne uklapa se u igru"). Za Bokija su se odlučili Švaba, Bora Drljača, Sanja i Era ("očekivao sam da će se više zezati, ali iz dana u dan pada mu rejting atmosfere").

 

Kod dojučerašnjih bogataša nije bilo toliko neizvesnosti. Većina se izjasnila za Anu Bebić.

 

Sadašnji siromasi su bili mnogo fini u obrazloženjima nominacija, a neki čak nisu ni imali razloge nego su rekli dva imena, pa šta bude.

 

Ervin, Divna i Alden su rekli da su sa Anom ostvarili najmanje kontakta, dok je Mladen rekao njeno ime, a nije imao razlog.

 

Manekenka Tamara imala je tri negativna glasa, po dva snagator Ervin, Alden i Mladen, Ena je imala jedan, a za Divnu Karleušu niko nije glasao.

 

Nominacijama su prethodile svađe u kući i to među novopečenim bogatašima. Boki se požalio Velikom Bratu na Švabu, optužujući ga da je "siledžija od koga se plaši".

 

"Rekao je da će on mene da prevaspita, ima pogled siledžije, a ponašanje psihopate i ja se bojim. On mi deluje kao psihički rastrojen čovek. Ovako je sve fin, ali znate kako kažu ‘ispod Mire 300 vire’. Ja sa Milanom neću u spavaću sobu, po cenu da izađem. Ili ja idem ili on – nema treće", kategoričan je bio "Trinaeska".

 

Ipak, ostao je u Kući, a kada je Švaba hteo da izgladi situaciju Boki je to odbio.

"Ne obraćaj mi se!", rekao je Boki Švabi koji je pokušao da izgladi odnose. "Ti si bezobrazan i ne znaš da se ponašaš. Imaš 130 kila a nećeš da pomogneš devojkama da odnesu kofere. Ti i ja smo završili", uzvratio je Švaba Makedoncu.

 

Švaba je potom u ispovedaonici objasnio kao nesporazum jer je "Boki pun sebe i bezobrazan".

 

"Kada bi samo malo obratio pažnju na ponašanje sve bi bilo u redu. Ja sam kriv što sam sebi ovo dozvolio i pao na provokacije nebitnih ljudi. On je šalu shvatio pogrešno. Kao pojava mi je interesantan, duhovit je. Ne posmatram ga ni kao muškarca ni kao ženu".

 

Mladen sanjao Anabelu, kakvog je ukusa Lepin palac?

 

 

Seka, Ela, Emanuela, Anabela…: Mladen krenuo u akciju

 

 

Bilo je još interesatnih momenata u Kući Velikog Brata. Tako je Mladen, poznat po tome što je bivši dečko Seke Aleksić, i koji je do sada jedva bio primetan, odlučio da malo "pogreje" atmosferu.

 

Mladen je ulovio trenutak kada ostali ukućani ne gledaju i Anabeli preko ograde "šapnuo": "Noćas sam super sanjao – sanjao sam tebe kako sami sedimo u dvorištu, zezamo se i pričamo".

 

Anabela se našla u čudu, tvrdeći da je garant zeza, ali nakon njegovog uveravanja, zbunjeno je skinula duksericu uz obrazloženje da joj je vruće!

 

Dok su Mladen i Anabela razmenjivali nežne rečenice, Era je uspeo da iznervira dugogodišnju prijateljicu i koleginicu Lepu Lukić.

 

Povod za svađu bilo je to što je Crnogorka Sanja rekla da Lepu doživljava kao majku, na šta su Era i Bora Drljača počeli da sipaju: "Možda pre kao babu ili čukunbabu", da bi Era finiširao: "Čukunbaba je baba koja se čuka!".

 

Lepa je otišla u spavaću sobu i pričala sa Bokijem o Erinom prostakluku, kada se pojavio Era.

 

"Ti si bre jedan prostak, takvo ponašanje ne priliči jednom pevaču. Ja sam za to da se zezamo, ali ne moraš da psuješ", rekla mu je Lepa, na šta je Era počeo da joj se umiljava da bi joj u znak pomirenja posisao nožni palac!!!

 

 

Drugi zadatak za ukućane: nojevanje

 

U međuvremenu su ukućani dobili i drugi dnevni zadatak – po jedan ukućanin će da obuče kostim noja, a na kljunu će imati iglu kojom treba da probuši što više balona.

 

Posle kraće rasprave bivši bogataši su zaključili da je Ena najbolji izbor, dok će Erin tim predstavljati Anabela.

 

"Želim da nam donesem bod. Potrudiću se da budem što bolja jer nam trebaju i cigarete", obećala je Anabela.

 

Međutim, obećanje nije ispunila jer ni Ena nije bila naivna i spustila se na kolena i ofanzivno krenula u bušenje balona.

 

Posle ovog zadatka, tim koji predvodi Divna Karleuša vodi sa 2:0, jer su pobedili u oba nova zadatka.

 

Hoće li bivši bogataši uspeti da povrate svoje "carstvo"?

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here