Survivor: Srđan isprozivao Slovence, Klemen izbačen!

0

Slovenac Klemen "platio" je to što je igrao na dve stolice

 

 

Pre Plemenskog saveta, na kojem je Srđan imao štošta da kaže, vodila se žestoka borba za osvajanje duplog glasa. Srđan, Vesna i Dušan pošto-poto su želeli pobedu, jer dupli glas je značio i njihov spas.

 

Sve je išlo na vodenicu Srđana ili bolje reći na praćku, pa je ubedljivo trijumfovao i osvojio dupli glas. Usledila je i nagrada-razgovor sa bratom i devojkom, što mu je dodatno napunilo baterije. Što se njega tiče, Plemenski savet je mogao da počne odmah.

 

Srđanu se sve smučilo, a pre svih Teja i Klemen (Njegoš je odavno na njegovoj "crnoj listi"). U Klemena je, kaže, imao bezgranično poverenje, a on je odlučio da "promeni dres" i izabrao je čak da bude u istom timu sa Njegošem.

 

Srđana dodatno nervira i što Aca slepo veruje Kleu, a ovaj bi ga bez razmišljanja zeznuo zarad mesta u finalu. Teju naziva "čeličnom damom anđeoskog osmeha", a užasno ga nervira njeno drugarstvo sa, do juče omraženim, Njegošem.

 

Dileme nema kod Srđana, Vesne i Dušana – odleteće Klemen.

 

A Dušan ima još jednu misiju – da privoli Acu da se pridruži njihovoj ekipi. Aca je suzdržan, ali je jasno čuo Duletovu ponudu: glasaj kontra od Teje, Klemena i Njegoša, a ja te neću zeznuti. A Srđan likuje što mu se ukazala šansa da rivalima upropasti planove. I dalje računa na Acu, nada se da će zdrav razum pobediti.

 

Plemenski savet veoma zanimljiv. Srđan je jedva dočekao da počne da priča, a po Klemenu sipa kao iz kabla.

 

Najviše ga je pogodilo to što je neviđeno verovao tom dečku, a ovaj ga je izdao: "Ako on za svoje malo gimanstičarsko d*** reši da ide do finala, neće se libiti da glasa za Acu", osuo je paljbu Srđan.

 

Nije zaboravio ni Teju: "Bobi Fišer i Kasparov su za nju amateri koliko je poteza unapred ona u stanju da smisli".

 

Teja i Klemen mu ne ostaju dužni. Optužuju ga da je previše vezan za Dušana i Vesnu i da je od ujedinjenja jasno da su oni tim. Tu se i Njegoš provlači, ali on priznaje da je morao da se prikloni nekome da ne bi nadrljao. Ipak, zvezda večeri je Klemen. On ne uspeva da ubedi Srđana u svoja osećanja, optužuje ga da mu je okrenuo leđa…

 

Dušan prekida paljbu. Jasno i glasno izjavljuje da će večeras da se glasa za Klemena i Teju upozorava da ne bude druželjubiva pa da mu da imunitet jer će u tom slučaju ona da leti.

 

Odluka je pala – Klemen se seli na klupu kod Velikog veća. Aca je dosledno glasao za Vesnu, ali ne zbog dogovora već je tako odlučio.

 

Sada su brojčano jednaki. I opet, sve zavisi od Ace.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here