VB: Koliko ima božijih zapovesti?

0

 Koliko ono ima božijih zapovesti: Tamara
 

Nove borbe su počele. Nesrećni siromasi iznova od Velikog Brata dobijaju zadatke koji će ih, ukoliko ih uspešno izvrše i budu bolji od bogataša, odvesti u raskošne odaje, daleko od starog šporeta, "izanđalih" kreveta i prljavih staza…ali nikako im ne ide.

 

Prošle nedelje je trebalo da "vežu" tri uzastopne pobede i ništa. Da stvari budu još gore, ove nedelje su postali i sluge. Malo hrane, "ništa čokolade" što kaže Boki 13, a sada i malo sna i ispucale i "smrdljive" ruke "čistačica" i batlera. Ipak, Veliki Brat nastavlja sa zadacima u nadi da će siromasi, odnosno sluge, konačno zameniti mesta sa "grofovima".

 

Sluge su pale čak i lak zadatak – jedenje torte. Bogati i siromašni dobili su od Velikog Brata dve torte – ko ih pojede prvi, pobedio je. Bora je "mrljavio" pa su izgubili…A, onda je došlo verme za njihov konačni "trijumf" – runda "distrekšn" kviza, u kojoj nisu toliko briljirali, koliko su se bogataši "nalupetali".

Za siromahe se takmičio tandem Divna i Boki, dok su grofovi Mladen i Anabela u "ljutu borbu" gurnuli svoje "ćerke" Tamaru i Enu.

 

"Kako se u Crnoj Gori kaže put", glasilo je prvo pitanje Velikog Brata na koje je Tamara odgovorila: "Đekna".

 

Pored Tamarine "đekne", od Ene smo naučili da se mladunče jelena zove "bambi", ali i još nešto…

 

"Koliko ima božijih zapovesti?", upitao je Veliki Brat, a onda se Tamara prijavila da odgovori, stisnula taster i rekla…

 

"Dvanaest!".

 

Naravno, siromašni su odneli pobedu. Doduše jedva (9:8).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here