VB: Manuel VS Dragica

0

Dragica je u subotu uveče uglavnom bila izolovana od ostalih ukućana. Posle više okršaja sa Jovanom i razgovora sa Velikim Bratom, najviše vremena provela je u sobi za opuštanje.

 

Dragičino raspoloženje je, kao i prethodnih dana, variralo, ali ipak izgleda da je malo "smirila strasti". Međutim, kao što je rekla Velikom Bratu, i Jovani je ponovila da je shvatila da je Manuel zaljubljen u nju. Kako je izvukla takav zaključak, nije jasno… Dragica se posle priključila ostalim ukućanima, i bila je neočekivano lepo raspoložena, verovatno zbog svog "otkrića".

 

Piroćanac je kasnije tražio razgovor u ispovedaonici, pošto mu je bilo dosadno i osećao se zapostavljenim. "Muški razgovor" ubrzo se dotakao Dragičine fantazije o zaljubljenosti.

 

Manuel je u ispovedaonici rekao da ne oseća ništa prema Dragici, "osim malo odbojnosti". Meta nežnijih osećanja je ipak Kristina.

 

U ispovedaonicu je došla i Tanja, koja je delovala zabrinuto zbog odnosa u Kući. Primetno je i da je promenila stav o Dragici.

 

"Nekako mi je žao nje… Često je u nekom čudnom stanju, i verovatno misli da su svi protiv nje", rekla je Tanja Velikom Bratu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here