EPA/Lukas Barth-Tuttas

Manfred Veber, šef poslaničke grupacije narodnjačkih stranaka, najveće i najstarije u Evropskom parlamentu, upozorio je Tursku na moguću izolaciju unutar NATO u slučaju da blokira pristupanje Finske i Švedske alijansi.

Svako ko dovodi u pitanje jedinstvo NATO biće izolovan unutar zajednice, rekao je on nemačkoj medijskoj grupi Funke, preneo je TASS.

– Ako dve zemlje žele (da uđu u NATO), Finska i Švedska su deo toga, bez sumnje. Nema osnova da se to usporava ili blokira – istakao je Veber.

6 COMMENTS

  1. Kakva drskost i agresivnost.Ulazak Finske i Svedske u NATO znaci da se agresija NATO ppakta nastavlja na Rusiju i i da dalje ruse Rusiju.Jasno je da se u Ukrajini ratuje izmedju NATO pakta i Rusije.NATO ne treba da brine njega brane Crna Gora.Makedonika.Hrvatska.Velike sile.

  2. Питање је зашто Шведска и Финска нису ушле у Нато после завршетка II Светског рата?
    Рат са Русима у Украјини је почео пре 6 година? Зашто су до сада чекале Шведска, Финска и Украјина са трчањем под сукњу Натоа?

  3. Zaboravili su Germani koja su zla pravili , pa nastavljaju brutalno dalje, ovog puta ako ruski tenkovi uđu u Berlin budite sigurni da više nikad neće izaći, 30 miliona Rusa dalo je svoj život da bi evropa bila oslobođena od hitlera, nisu to uradili niti englezi niti amerkanci a ponajmanje francuzi, istorija se prepravlja ovi NATO zlikovci to rade

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here