Većina prodavnica 1. maja biće otvorena

0

Foto: Ilustracija
 

Prodajni objekti Merkatora i Roda, 1. i 2. maja biće otvoreni i radiće prema redovnom radnom vremenu. Prodajni objekti kompanije Idea u četvrtak, 1. maja, biće otvoreni do 15.00, a u petak, 2. maja, radiće redovno radno vreme.

 

U četvrtak do 18.00 radiće samo dežurni objekti Maksi supermarketa i mini Maksi, kao i Tempo i Tempo ekspres prodavnice, dok će 2. maja sve prodavnice raditi uobičajno. Kako je objavio "Beoinfo" dežurni prodajni objekti, pretežno prehrambeni, danas moraju da rade najmanje od 9.00 do 18.00, u četvrtak mogu biti zatvoreni, a 2. maja moraju da rade najmanje od 9.00 do 12.00.

 

Beoinfo obaveštava i da benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda rade od 00 do 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6.00 do 20.00.

 

Javno komunalno preduzećea (JKP) "Parking servis" saopštilo je da u četvrtak i u petak, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. Kako je navedeno, tim danima će biti zatvoreni šalteri za rad sa strankama u Kraljice Marije 7, Mileševskoj 51, kao i u Ulici Starine Novaka 22.

 

Prvi radni dan JKP "Parking servis" je subota, 3. maj, kada će kontrola i naplata parkiranja u zoniranim delovima grada i svi šalteri raditi po uobičajenom radnom vremenu za subotu. Tokom prazničnih dana i sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni i radiće po uobičajenom sistemu naplate, dok će šlep-služba – pauk, raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here