Verbalni rat Srbina i Albanca

0

Prija mu Pirej: luka Milivojević
 

Podatak da je Srbin u meču novog kluba sa vicešampionom Evrope postavio rekord Lige šampiona kao igrač koji je najviše pretrčao, čak 16.8 kilometara, obišao je fudbalski svet. Milivojević je za mozzartsport.rs posle impresivne partije ironično zahvalio treneru matičnog kluba iz Brisela, iz kojeg je stigao na pozajmicu u Grčku.

 

"Mogu samo da zahvalim Hasiju što mi je dozvolio da dođem u Olimpijakos. A to što me je proglasio za višak? To više govori o njemu, o tome na koji način vidi fudbal. Meni je sad najbitnije da ovde imam podršku trenera, svih u klubu".

 

Svega dva dana kasnije Albanac na čelu stručnog štaba belgijskog velikana replicirao je bivšem fudbaleru Crvene zvezde.

 

Strateg Anderlehta Besnik Hasi

“Kada moraju da napuste klub, fudbaleri uvek imaju nešto da poruče. Ovo je bila Milivojevićeva poruka… Mislim da svi znamo da mu je bila pružena šansa i znamo da je situacija bila jasna. Na toj poziciji imamo Klještana, Tilemansa i Defura. Klještan je mogao da ode, ali nije. Tilemans je jedan od natalentovanijih fudbalera Evrope, a prema mojoj skromnoj proceni mislim da je Stiven Defur i dalje bolji igrač od Milivojevića. Ipak, srećan sam zbog njegov debija. Ako su brojke o pretrčanim kilometrima tačne, onda je to impresivno. Uostalom, mi u Anderlehtu smo znali da Milivojević ume da trči. To nije sporno“, rekao je Hasi za belgijske medije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here