Ekspolitičarka i bivša ambasadorka Srbije Vesna Pešić ponovo je podigla prašinu na Tviteru pošto se sa američkog predsednika Trampa ovog puta “sjurila” pravo na Jelenu  Đoković, Novakovu suprugu.  

– … Nisam Jelenin fan, Ne znam zasto me ona nervira. Valjda kada daje recepte sta da jedemo. Idi begaj! – napisala je Pešićeva na Tviteru u noći između nedelje i ponedeljka, nekoliko sati posle Novakove pobede na Vimbldonu odgovarajući na jedan tvit u kojem se navodi da je “… Jelena Đoković simpatična…”

6 COMMENTS

  1. A kome si si simpatična, pogledaj se u ogledalo ako ga imaš u stanu. Jelena je normalna osoba za razliku od tebe jer si ti jedna iskompleksirana starica.

  2. Vesna Pesic treba sto pre da se preseli u neki Staracki dom. Ima 79 godina.
    Vreme joj je da se ukloni sa javne politicke scene. Njeno histerrisanje zaista postaje naporno za citaoce.

  3. pa i ti si otisla u meksiko za ambasadorku nezakonito i niko nije odgovarao. sta si ucinila za srbiju u meksiku osim sto si nasla verenika?

  4. Jelena Đoković ima sve što ti nemaš; dušu, zdravlje, lepotu, manire, srećan brak, budućnost, novac, a ti si jednom nogom u grobu, prepuna zavisti i mržnje. Najveća ti je muka što ničim ne možeš da promeniš navedene činjenice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here