EPA-EFE/ANDY RAIN

Vest Hem ove sezone igra odlično! Ovoga puta su bili bolji od Aston Vile (4:1) u 10. kolu Premijer lige, čime su došli do svoje šeste pobede u ovom takmičenju, gde imaju još i po dva remija i poraza, što je dovoljno za četvrto mesto na tabeli.

Kakva igra je viđena na Vila Parku, navijači Vest Hema moraju biti oduševljeni onime što mogu videti u tekućoj sezoni od svojih pulena. Trenutno se nalaze na 4. poziciji sa 20 poena, isti broj bodova ima i trećeplasirani Mančester siti, dva više ima Liverpul na drugom mestu, dok vrh drži Čelsi sa 25 bodova.

Drugim rečima, fudbaleri iz Londona su veoma blizu prve pozicije, iako to niko nije ni mogao da zamisli pre početka sezone.

Krenuo je Vest Hem veoma agresivno od samog starta, poveli su već u 7. minutu igre preko Bena Džonsona, kome je asistirao Deklan Rajs. Mreže su mirovale na obe strane sve do 34. minuta, kada je Aston Vila uspela da izjednači preko Olija Votkinsa.

Nije dugo trajala radost domaćih fudbalera, pošto je Deklan Rajs sjajnim udarcem sa oko 25 metara savladao Emija Martineza na golu Vile. Rezultatom od 2:1 se otišlo na poluvreme. Veliki hendikep za Aston Vilu je bio i crveni karton koji je zaradio Ezri Konsa u 50. minutu.

Posle kartona, Vest Hem je nastavio svoju dominaciju, koja je izašla na videlo tek u 80. minutu kada je Fornals pogodio za 3:1, a nedugo posle njega u strelce se upisao i Bouven, koji je golom u 84. minutu samo overio pobedu gostiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here