Vesti

0

X Presuda u Subotici

ZA UBISTVO DETETA
GODINA KUĆNOG ZATVORA

M. H. iz Subotice osuđena je na godinu dana kućnog pritvora zbog ubistva svog tek rođenog deteta pre oko godinu dana. Sporazumom o priznanju krivice, M. H. je osuđena za ubistvo deteta pri porođaju. Ona presudom neće moći da napušta prostorije u kojima živi. Nakon porođaja 22. septembra 2013. godine, ona je ubila novorođenče koje je potom bacila u kontejner za smeće.

X Nesreća u Doboju

RADNIKU MEŠALICA OTKINULA NOGU

Marko Panić (20), radnik preduzeća Agromiks iz Doboja, preminuo je nakon što mu je mešalica za stočnu hranu otkinula desnu nogu, kažu u dobojskoj policiji. Nesreća se dogodila juče oko devet sati ujutru, dok je Panić radio na mešalici koja ga je zakačila iz još nepoznatih razloga. On je zadobio teške povrede od kojih je preminuo u dobojskoj bolnici.

X Optužnica u Zvorniku

KRAMPOM PLjAČKAO KUĆE

Protiv Dragoslava Savčića (25) zvanog Dragec iz Han Pijeska, podignuta je optužnica u Zvorniku zbog krađe i tri provale u kuće. On je februara ove godine u Zvorniku provalio u kuću Fate M. u koju je upao tako što je preko balkona krampom otvorio vrata. Onda je ispreturao stvari po spratu i prizemlju kuće, pa krampom obio i ulazna vrata, a iz kuće je odneo stvari vredne oko 2.000 KM. Istog meseca je u Zvorniku provalio u još jednu kuću tako što je krampom u prizemlju razbio senzor i onda upao, ali ništa nije ukrao. Isto veče je krampom upao u treću kuću iz koje nije ništa ukrao.

X Spasavanje u Podgorici

POKUŠAO SAMOUBISTVO U ZATVORU

Vladimir Mitrović (31), jedan od optuženih za prebijanje novinarke Lidije Nikčević iz podgoričkog lista "Dan", pokušao je da se ubije u zatvoru. On je pokušao da se obesi u ćeliji zatvora u Spužu kod Podgorice, ali su ga sa improvizovanih vešala skinuli zatvorski čuvari i pritvorenik koji sa njim deli sobu, pišu crnogorski mediji. Njegovo zdravstveno stanje za sada je dobro. Mitrović je jedan od šest osoba optuženih za prebijanje novinarke u Nikšiću, januara ove godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here