Vesti

0

Tragedija u Hrtkovcima

KAMION PREGAZIO DETE OD DVE GODINE

Dvogodišnje dete poginulo je juče u saobraćajnoj nesreći u Hrtkovcima, u opštini Ruma. Nesreća se dogodila kada se dete otrglo majci iz ruke, s kojom je stajalo pored puta u nameri da ga pretrči i naletelo na kamion sa prikolicom, kojim je upravljao državljanin Bugarske A. A. (41). Dete je prevezeno u Opštu bolnicu u Šapcu, gde je dežurni lekar konstatovao smrt.

Hapšenje u Sremskoj Mitrovici

HTEO DA UBIJE ISPRED KAFANE

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je D. A. (26) zbog sumnje da je pokušao ubistvo, a D. M. (25) iz Sremske Mitrovice je priveden zbog sumnje da je pomogao učiniocu posle dela. D. A. se tereti da je ispred kafane u Sremskoj Mitrovici pucao iz pištolja u 39-godišnjeg muškarca i promašio ga, a zatim ispalio nekoliko metaka u izlog kafane u kojoj je bilo gostiju. Prilikom borbe za pištolj, D. A. je ranjen i prevezen u Medicinski centar, gde je utvrđeno da je van životne opasnosti. Sumnja se da je D. M. pepeljarom razbio izlog kafane, kako bi uništio trag projektila.

Okršaj u Istočnom Sarajevu

ČETVORICA POVREĐENA U TUČI I PUCNjAVI

Četiri osobe povređene su u tuči i pucnjavi ispred noćnog kluba u Istočnom Sarajevu, u kojem je nastupao folk pevač Šako Polumenta. U obračunu su najteže prošli Benjamin Mujagić (20) i Senaid Mujić (31) iz Sarajeva, koji su životno ugroženi, a teške povrede zadobili su i Dragiša Kenjić (31) i Bojan Ninković iz Istočne Ilidže, ali njihovi životi nisu u opasnosti. Kenjić je metkom ranjen u nogu, dok je Ninković zadobio povredu glave od udaraca tvrdim predmetom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here