VESTI

0

X Nesreća kod Majdanpeka

DRVOSEČI SAJLA OTKINULA RUKU

U šumi kod sela Vlaole, u opštini Majdanpek, sajla privezana za traktor kojom je trebalo da se izvuče drvo iz šume, uhvatila je ruku D. P. (22) i otkinula mu je iznad lakta!
On je obmotao drvo sajlom, ali mu se učinilo da nije dobro, pa je pokušao da je bolje namesti. Tada je traktor krenuo i iščupao ruku mladiću. D. P. je prebačen u borsku bolnicu gde su lekari, nakon višečasovne operacije, uspeli da mu spasu život.
– Pacijent je izgubio mnogo krvi i morali smo da mu amputiramo ruku. Trenutno je stabilno i van je životne opasnosti – rečeno je u borskoj bolnici.

X Suđenje u Madridu

"ZEMUNCI" NEGIRAJU DA SU LjUDOŽDERI

U sudu u Madridu počelo je suđenje Luki Bojoviću, Vladimiru Milisavljeviću Budali, Vladimiru Mijanoviću i Siniši Petriću, pripadnicima zemunskog klana. Oni su negirali da su 2009. ubili, samleli i pojeli deo tela Milana Jurišića Jureta, takođe "zemunca" koji je sa Milisavljevićem bio u bekstvu još od ubistva premijera Zorana Đinđića.
Prema optužnici, Bojović i Miloš Simović, koji se nalazi u srpskom zatvoru, ubili su čekićem Jurišića, a onda su optuženi telo isekli, samleli, a ostatke bacili u reku Manzanares u Madridu, gde je kasnije nađeno oko 50 kostiju i delovi mašine za meso.

X Telo u Savi kod Sremske Mitrovice

MAFIJAŠKA SAHRANA

U reci Savi kod rumskog sela Klenak pronađeno je telo muškarca s tragovima nasilja. Uviđaj je obavio dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici i po njegovom nalogu telo je poslato na obdukcijsko veštačenje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here