VESTI

0

Saobraćajka kod Aleksinca

VOZAČ POGINUO,
SUVOZAČ POVREĐEN

U selu Vrćenovica kod Aleksinca dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a druga teško povređena. Nesreća se dogodila kada je B. K. (51) iz Niša, koji je vozio automobil opel korsa, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta u kanal i prevrnuo.
On je od posledica nesreće preminuo, dok je D. J. (61) iz okoline Aleksinca, koji je bio na suvozačevom mestu, zadobio teške povrede i prebačen u niški Klinički centar. Njegove povrede su teške, kako saznajemo, ali nisu opasne po život.

Zaplena u Crnoj Gori

DROGU ŠVERCOVAO U DžAKOVIMA

P. P. (31) iz Podgorice uhapšen je na graničnom prelazu Milješ-Rogarne između Crne Gore i Albanije zbog posedovanja oko 100 kilograma skanka, marihuane najboljeg kvaliteta. Prilikom pretresa njegovog vozila, nađena su četiri veća džaka, a u svakom od njih po 25 plastičnih pakovanja skanka. Od P. P. je oduzeto i vozilo kojim je švercovao drogu, 3.200 evra i dva mobilna telefona.

Zločin u Loparama

UBIO, PA POZVAO POLICIJU

Nenad T. (42) iz mesta Piperi kod Lopara uhapšen je zbog ubistva Milomira V. (60) ispred svoje kuće. On je prethodno pozvao policiju i rekao kako je počinio ubistvo.
Motiv likvidacije su nerešeni imovinski odnosi, koji traju već duže vreme, kažu u policiji. Oni su u golfu dva našli telo Milomira V, ali i automat kalašnjikov kojim je, kako se pretpostavlja, ubistvo počinjeno.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here