Vidić neće u reprezentaciju!

0

Ne želi ponovo među "orlove": Nemanja Vidić 

 

"Nemanja se neće vraćati u reprezentaciju Srbije. On je ozbiljan čovek i nema potrebe da se iznova poteže ta tema. Naravno, uvek je uz Srbiju, prati sve mečeve i rezultate reprezentacije, nikada nije ni prestajao. Međutim, odluku neće menjati, a podršku Srbiji će kao i do sada uvek pružati", prenosi Martina stav svog klijenta.

 

Nedavno je potpredsednik FSS Savo Milošević izjavio da želi da razgovara sa Vidićem kako bi ga ubedio da se vrati među “orlove”, a potom je to najavio i novi selektor, Radovan Ćurčić.

 

"Kontaktirali su ga tim povodom čelni ljudi FS Srbije, ali ponavljam Nemanja odluku neće menjati", decidan je Vidićev menadžer.

Nemanja Vidić oprostio se od dresa Srbije 11. oktobra 2011. nakon poraza od Slovenije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Doneo sam odluku posle dugog razmišljanja. To je teška odluka, ali kada sam je jednom doneo ne razmišljam o tome da je promenim. Igrao sam skoro 10 godina za nacionalni tim i mislim da je vreme da priliku dobiju mladi igrači. Srbija ima mnogo talentovanih igrača koji mogu da me zamene", obrazložio je 2012. godine svoju odluku Vidić u intervjuu za sajt FIFA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here