Tanjug/AP
Novak Đoković

Pred vratima smo turnira iz masters serije u Rimu. U italijanskoj prestonici ćemo ponovo gledati Novaka Đokovića koji će biti najveći favorit za titulu, a pogotovo s obzirom da u Rimu neće biti njegovih najvećih rivala Janika Sinera i Karlosa Alkarasa.

Najbolji teniser sveta danas je saznao svoj put u Rimu. U prvom kolu će biti slobodan, a u drugom će čekati boljeg iz meča Romana Safijulina i kvalifikanta.

Potencijalni rival u trećem kolu je Alehandro Tabilo ili Jakub Menšik. Po projekciji bi ga u osmina finala čekali Fransisko Serundolo ili Karen Hačanov. U četvrtfinalu bi mogao na Kaspera Ruda koji ga je pobedio u Monte Karlu. U polufinalu bi Novak potencijalno igrao sa Zverevom ili Dimitrovom.

Rafael Nadal na startu igra sa kvalifikantom, ali ga već u narednoj rundi čeka Humbert Hurkač. Titulu je na prošlogodišnjem izdanju turnira u Rimu osvojio Danil Medvedev. Đoković, koji je šest puta osvajao Rim, tada je zaustavljen u četvrtfinalu od Holgera Runea.

Projektovano četvrfinale: Đoković – Rud, Zverev – Dimitrov, Rubljov – Cicipas, Hurkač – Medvedev. Turnir će se održati od 9. do 19. maja na “Foro Italiku”.

1 COMMENT

  1. dakle cirkusu nema kraja, slusaj projektovani mecevi, sve se zna ko ce koga i kada, pa sto onda igraju od pocetka umesto od projektovanog??? Gluposti koje citamo svakodnevno zaista nemaju ni mere ni kraja?! Ali ajde da zapimo ovo pa da proverimo za nedelju dana, Rafa ko da ne igra u Rimu??

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here