facebook.com/Svi Srbi U Parizu

Više od 70 putnika iz Srbije koji je trebalo da polete iz Pariza, ostalo je “zaglavljeno” na aerodromu Bove sinoć oko 21 sat, zbog otkazanog leta za Beograd.

Kako se navodi na “Fejsbuk” strani “Svi Srbi u Parizu”, putnici, od kojih su neki celu noć proveli na aerodromu, su umorni i iscrpljeni i uopšte nema naznaka da će let biti uskoro za Beograd.

– Na aerodrom smo došli juče oko 18 sati, a oko 21 je trebalo da poletimo. Međutim, rekli su nam da je zbog nevremena avion sleteo u Lil. Ovde se uopšte nije pojavio – navedeno je na pomenutoj stranici.

Putnicima nudili povratak autobusom

Iako je još sinoć trebalo da polete za Beograd, avion se uopšte nije pojavio, a sada im, kažu, nude da se vrate autobusom.

– Predložili su da se vratimo autobusom, što je još 20 sati putovanja, a put bi platila kompanija – poručuju izmoreni i iznevereni putnici.

Međutim, kako kažu, uporno ih uveravaju da je to jedino rešenje. Zato je većina na kraju prihvatila da se vrati autobusom, dok se onaj manji broj, koji živi u Francuskoj, vratio kućama.

Objašnjenja zašto se avion na kraju uopšte nije pojavio – nema

Francuski mediji: Haos nastao zbog oluje

Kako pišu francuski mediji, haos na aerodromu nastao je zbog oluje. Dva aviona koja je trebalo da polete oko devet , jedan za Beograd, a drugi za Marakeš, prinudno su sletela u druge gradove.

– Zbog velike oluje, dva aviona su morala da slete u Brisel i Lil – potvrdio je komercijalni direktor aerodroma Edo Friar.

Skoro 200 putnika, među kojima oko 100 Srba, moralo je da provede noć na Aerodromu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here