Vladimir Stojković pretučen na splavu

0

Stojković neće da kaže šta je bio razlog tuče
 

Prema rečima nekih očevidaca, golmana je napao jedan od gostiju, pošto je ovaj izašao iz toaleta. Mladić je gurnuo Stojkovića, a ovaj mu je uzvratio, i tu je počela tuča.

 

"Vladimira su sproveli sa splava dok se držao za glavu. Videlo se da krvari s leve strane. Bilo je veoma kasno, oko pola četiri ujutro, i svi su počeli da se razilaze. Da se nije umešalo obezbeđenje splava, ko zna kako bi se sve završilo", rekao je jedan od očevidaca.

Kako kaže, i čovek iz Stojkovićevog obezbeđenja je povređen. On, kao i golman, pomoć su potražili u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu.

Zanimljivo je da je Stojković napadnut pošto je u toalet krenuo za jednom atraktivnom plavušom kojoj se celo veče udvarao.

"Njih dvoje su kratko razgovarali. Ona ga je očigledno odbila jer je on revoltirano rekao: ‘Šta, kao nećeš sa mnom?’. Devojka se tada vratila prijateljima, a onda je došlo do tuče", ispričao je svedok događaja.

Da stvar bude još komplikovanija, iste večeri na tom splavu bili su i navijači Crvene zvezde. Nekolicina njih je pravila probleme, pa ih je obezbeđenje izbacilo. Zasad nije poznato da li je momak koji je napao nekadašnjeg golmana i Zvezde i Partizana navijač ili ne.

"Nije bio nikakav skandal, niti opšta tuča. Stojkovića je jedan dečko odgurnuo u prolazu i obezbeđenje ga je uklonilo sa splava", rekao je menadžer tog kluba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here