Z.V.
Napunio diskoteku iz prve: Vlado Georgiev

Pevač Vlado Georgiev gostovao je u Frankfurtu i tom prilikom oduševio posetioce diskoteke Enigma. Georgievu je ovo bio prvi nastup u metropoli na Majni, a dočekala ga je puna diskoteka uglavnom ženske publike koja je odmah zauzela prostor ispred bine.

– Fenomenalna je publika u Frankfurtu. Vidi se da se u Frankfurtu zaista živi i ima vrlo finog i kulturnog sveta. To sam se stvarno večeras i uverio. U ovom gradu poznajem puno ljudi i mnogi od njih su i bili večeras ovde sa nama u Enigmi. Baš mi je drago što je ovako bilo lepo i spontano, jer nismo ovo puno ni najavljivali, više je bilo onako usput, ali se nadam da ćemo prvom prilikom ovo ponoviti i napraviti nešto ozbiljniji nastup. Prvi put nastupam u Frankfurtu, ali sam bio više puta kod mojih prijatelja – kaže za naš list popularni Barba.

Tina Tonić i Ana Kosovac sa Vladom

Oduševljenje nije krila ni Tina Tonić, koja je u Enigmu došla sa drugaricom Anom Kosovac, takođe velikim Vladinim fanom.

– Kao mala devojčica sam se preselila u Nemačku. Pored roditelja sam počela da slušam Vladu Georgieva i dan-danas stalno slušam njegove pesme. Gostuju u Frankfurtu mnogi pevači, ali Vlado nikako da dođe. Sad sam konačno dočekala i oduševio me je kako peva uživo – kaže Tina Tonić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here