Vlado održao koncert za pamćenje

0

 

Pre nego što je Vlado izašao na binu, koja se nalazila u centru Arene, kako bi mogao da se u istoj meri posveti celokupnoj publici, prisutni su ga dozivali aplauzom i povicima: "Vlado, mi te volimo", a onda je i čuveni kantautor izašao na binu i počeo da vlada scenom uz svoj hit "Reci ne ili da".

 

Ređale su se brojne pesme, a ljudi su sa njim u glas pevali do poslednjeg stiha. Vlado je nekoliko puta vadio "bubice" iz ušiju ne bi li čuo svoje fanove kako u glas pevaju zajedno sa njim. Ne samo što je ispunio obećanje i svojim fanovima priredio pravi spektakl, Vlado je ispunio obećanje i zaista "napunio" Arenu.

 

 

Pevač se osvrnuo i na događaje koji su iza nas, odnosno na poplave koje su ugrozile mnoge živote, a zbog kojih je i sam koncert bio otkazan 16. maja. Poručio je kako će, ako se udruži sva pozitivna energija koja vlada u Areni moći da prizovu i nešto pozitivno, jer "negativnog smo imali i previše", a posle toga usledio je još jedan veliki aplauz.

 

 

Iako je koncert 16. maja bio odložen, to ni u jednom trenutku nije ugrozilo broj u kome se publika našla na ovom koncertu. I ne samo što je pevač bio presrećan zbog velike podrške svojih fanova, on je zajedno sa njima proslavio i svoj 38. rođendan, a za tu priliku posebno je publici posvetio pesmu "Šta bi prijatelji moji". Nešto kasnije, bend i prateći vokali započeli su pesmicu "Happy birthday to you", a onda im se pridružila i publika, pa su svi zajedno Vladi otpevali rođendansku pesmu.

 

Georgiev je na bini ugostio i svoje prijatelje i kolege – Željka Vasića, Dada Glišića i Bojana Marovića. Neizostavni gost bio je i Nigor sa kojim je Vlado otpevao njihov neprevaziđeni hit "Tropski bar".

 

I pored muzike koja je ulepšala ovo veče, Vlado je publici pripremio i pravi spektakl u vidu plesača i balerina koji su plesali na sceni, ali i u vazduhu.

 

Vlado će danas ponovo pevati, a prilog od karata namenjen je žrtvama poplava koje su zadesile ovo područje tokom prošlog meseca.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here