Promo
Dijana Požarskaja i Miloš Biković u filmu "Hotel Beograd"

“Susrela sam se s mnogim vašim običajima i u početku su mi bili čudni, ali sam se vremenom zaljubila u njih”, kaže Dijana Požarskaja, lepa ruska glumica koja sa Milošem Bikovićem glumi u filmu “Hotel Beograd”.

– Odmah sam se zaljubila u vašu zemlju i veliko zadovoljstvo mi je bilo što sam snimala ovde. Film “Hotel Beograd” mi je omiljeni do sada. Nadam se da ću još mnogo puta doći ovamo, ne samo da se odmorim nego i da snimim još nešto. Mnogo volim vaš narod – rekla je Dijana.

View this post on Instagram

Это одна из моих любимых фотографий Дианы ✨ Её глубокие , карие глаза и лёгкая , добрая улыбка зачаровали меня ?? . . . Ребята, кажется я заболела, поэтому количество постов может стать меньшим . Ведь ходить в школу и делать обработки с температурой , очень сложно ? Надеюсь на Ваше понимание ❤ Не болейте ? @dianapozharskaya • • • • #дианапожарская #пожарская #пожарики #dianapozharskaya #pozharskaya #отельэлеон #отельэлеон1 #отельэлеон2 #отельэлеон3 #накраю #злаяшутка #затмение #магическаяигра #живой #лапси #Lapsi #форсмажор #неизвестныйсолдат

A post shared by ? DIANA POZHARSKAYA ? (@queen.pozharskaya) on

Sa novinarima je podelila i to da je u filmu kao srpska snajka doživela dušu srpskog naroda koja se ne razlikuje mnogo od ruske.

– Ludo smo se zabavili na snimanju svadbe. Mnogo je Ruskinja koje su pogledale film i koje mi se u komentarima na internetu stalno zahvaljuju na tome što sam im pokazala koliko je lepa Srbija i poručuju mi da će se zbog ovog filma udati za Srbina – rekla je Požarskaja.

Posle uspešne premijere u Moskvi, film “Hotel Beograd” došao je i pred domaću publiku. U režiji Konstantina Stackog, film rusko-srpske produkcije predstavlja nastavak popularnih ruskih TV serija “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, a glavne uloge tumače Miloš Biković i Dijana Požarska.

Koliko je film privukao publiku, pokazuje i činjenica da je samo tokom prvog vikenda prikazivanja u Rusiji film pogledalo više od 900.000 gledalaca i za ta tri dana je uspeo da povrati uloženi budžet ostvarivši zaradu od čak tri i po miliona dolara.