Vučić britanskom ambasadoru: Na čijim izborima je pobedio Kurti?

Vestionline, Tanjug
8
Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije putem Tviter naloga uputio pitanje ambasadoru Velike Britanije u Prištini, koji se slikao s liderom Samoopredeljenja pored albanske zastave.

– Pitanje za ambasadora VB u Prištini: Na čijim izborima su pobedili Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom ste se, Vaša Ekselencijo, ponosno slikali s Kurtijem? Pitaću Vas ovo sve dok ne dobijem odgovor – napisao je Aleksandar Vučić.

​Na slici koju je postavio lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti, čija partija je odnela većinu na nedavno održanim vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu, i britanski ambasador, a između njih je albanska zastava.

8 COMMENTS

  1. To je vasa dobra politika i prethodnih vlasti gospodine Predsednice dovela, vi bi trebali da znate odgovor na to pitanje!A sada kao obicno necete nista drugo preduzeti

  2. Bože.Pa u redu je što si postavio to pitanje,ali svi mi znamo kako se postavljaju vlade u okupiranim zemljama.Narod tobož glasa,a izbor je okupatora.

  3. Veliki Nikola Pašić je jasno govorio srbima, učite decu da mrze engleze, to je veliko srpsko zlo, pokazalo se da je zaista tako!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here