Aleksandar VučiĆ

U Zaječaru će biti otvorena nova kompaniju u kojoj će od januara sledeće godine raditi 2.000 ljudi, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na skupu u okviru kampanje Budućnost Srbije u tom gradu.

Vučić je rekao da još ne može da kaže koja je to kompanija, a da će ugovor o njenom otvaranju biti potpisan u narednih mesec dana.

Rekao je da je to “najvažnija vest koja se decenijama čekala” jer će rad te firme doneti mnogo više novca Zaječaru za puteve, kanalizaciju, vodovod i za rešavanje drugih problema.

Vučić je kazao da država u zdravstveni centar u Zaječaru ulaže 20 miliona, a 17 miliona evra u stadion za 8.200 gledalaca, po standardima UEFA.

Vučić je na mitingu u okviru kampanje “Budućnost Srbije” najavio i da će biti rekonstruisan srednjoškolski centar u Zaječaru.

Pozvao je građane Timočkog okruga da ne odlaze u inostranstvo, one koji su otišli da se vrate, a ljude iz drugih delova Srbije da ulažu novac u taj kraj.

2 COMMENTS

  1. blago nama beduinima; iz pustinje, okupljenim oko kazana; nas seik je poznavalac arapske literature, ali babe i njegove druzine, aladna i carobne lampe, seherezadin nastavljac, vlasnik poljoprivrednog zemljista, kula i gradova, mnogih stranih racuna, velikog stada ovaca, koza i magaraca, mudrac nad mudracima, et cetera, et cetera…

  2. “… da ulažu novac …” Срби да улажу а страним капиталистима плаћа да (не) улажу. Помози Боже ако може.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here