Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je dužan Nemcima jedno izvinjenje, jer smo od njihovih službi dobili uveravanja i dokaze da oni ne prikrivaju podatke u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

– Dužan sam Nemcima jedno izvinjenje, mi smo proveravali i razgovarali sa pripadnicima nemačke službe u prethodnih 20 dana, od tvrdnji Bratislava Gašića da prikrivaju ubice u slučaju Olivera Ivanovića, dobili uveravanja i dokaze da oni ne prikrivaju te podatke – rekao je Vučić.

U svoje ime tražim da prihvate izvinjenje, poručio je srpski predsednik.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je u Skupštini Srbije u junu da je slučaj ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića rešen.

– Mi tačno znamo ko je ubica i tražili smo od nemačkih organa pod čijom je zaštitom taj čovek da nam daju podatke. Imamo slike sa aerodroma Tirana kada je sleteo, kada je ušao u Prištinu, u stan -rekao je Gašić u Skupštini Srbije navodeći da je to rezuiltat zajedničkog rada Tužilaštva za organizovani kriminal, MUP-a, BIA.

To što su nedostupni našim organima ne znači da neće moći da budu procesuirani, ali je slučaj rešen, naveo je tada Gašić.

6 COMMENTS

  1. Koliko se secam izjavio si da znas i da ces otktiti ko je ubio Olivera, Mislim da si i ti ime San.

  2. Јесу ли се Немци извињавали кад су убили наше људе у аутомобилу док су се повлачили са Косова. Да ли су те убице одговарале. Шта је било са Немцем који је чекао да се извади срце нашем човеку да би га он добио.Много зла су нам учинили кроз историју, тешко би то било све набројати. Никад се није чуло неко извињење.

  3. Nakon ovog javnog čina neminovno je HAPŠENJE LAŽOVA GAŠIĆA koji je sa javne funkcije JAVNO LAGAO NAROD, što u ovom slučaju može značiti da je bio saučesnik u ubistvu Olivera Ivanovića !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here