Tanjug/AP

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, jer je večeras pokušano nasilno zauzimanje institucija države Srbije i naveo da je uhapšeno više od 35 osoba.

Vučić je rekao i da se nastavlja hapšenje širom grada.

– Analizirali smo sve što se događalo večeras i zahvalio sam pripadnicima kako policijske brigade, tako žandarmerije, svim pripadnicima policije, koji su težak teret podneli večeras, sagledali sve informacije i sa predstavnicima Bezbednosne informativne agencije – rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, večeras je pokušano „nasilno zauzimanje državnih institucija“, a postoje dokazi da je sve „bilo pripremano“.

– Mi za to imamo čvrste dokaze i nećemo od toga da odustajemo. Država će da reaguje i uveren sam da će tužilaštvo i nadležni organi da reaguju baš u skladu sa ustavom i zakonima naše zemlje. Niko nema pravo na uništava našu kuću, da uništava imovinu naše zemlje i građana, a još manje da nanosi teške telesne povrede našim policajcima – rekao je Vučić.

10 COMMENTS

  1. Тебе су требали ухапсити и ону “педерушу” заједно са дачом

  2. После појаве полиције насилници су се одмах разбежали, како би спречили сукобе ширих размера ! Поставља се ничим изазвано питање: Кад ће бити приведени правди они који су позивали на насиље!? Они су као добро вино, најбоље је да мало ‘одлеже’. Требало би их чувати до почетка суђења на хладном и тамном месту, да се не би даље кварили. Иначе, покрет против (не)насиља је чврсто обећала да више неће правити такве свињарије ! Обећање,Покајање: Суду и лудом – радовање !?

  3. Treba Titov režim.
    Smrtna kazna za sve one koji terorišu državu,
    lupaju i razbijaju narodnu imovinu.
    Vlast ni režim se ne menja na ulicama i sjekirama.

  4. Опозиција је за промене и добробит народу, али ови примитивци…
    Пустите оног жућу и Балерину само годину на власт и неће бити проблема али ни Србије…
    Ми на западу знамо да смо пропали а ви хоћете нама.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here