Vujošević: Grobari, pomozite!

0

Duško Vujošević, trener Partizana

Duel sa renomiranim italijanskim klubom predstavljaće uvertiru u novu sezonu, koja za crno-bele počinje za desetak dana, gostovanjem u Mađarskoj kod Solnoka.

Trener Duško Vujošević pozvao je navijače da u što većem broju ispune tribine Pionira i na taj način daju "vetar u leđa" novoformiranoj ekipi.

"Kada je utakmica bila zakazana stavljena je u ovaj termin da bi bila neka vrsta otvaranja predstojeće sezone. Više nego ikada potrebno je da publika stane uz tim. U tom smislu, pozivam ljude da u što je moguće većem broju dođu na utakmicu, jer dolazi protivnik zvučnog imena i dobrog kvaliteta. Bez obzira što je utakmica u sklopu priprema za takmičenja koja nam predstoje, mislim da će oni koji vole Partizan imati šta da vide, a oni koji vole košarku uživati u dobroj košarci", rekao je strateg crno-belih.

 

Vujošević je, takođe, objasnio zašto je podrška navijača potrebna njegovom timu.

"Bez obzira na dobro poznate probleme u kojima se klub nalazi, mislim da smo odradili planirani deo posla. Ekipa već ima neku svoju fizionomiju… Imamo nekoliko lakših povreda i nismo kompletni zbog dobro poznate situacije oko BAT, ali i ovakav sastav ima svoj kvalitet".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here