Vujošević: “Nismo favoriti u Grčkoj”

0

‘Crno-beli’ su u Atinu otputovali dan ranije od planiranog zbog najavljenog štrajka zaposlenih na aerodromu u glavnom gradu Grčke.

Vujošević je izjavio da je Partizan ne može biti favorit u susretu sa ekipom koja je u samo četiri dana pobedila Panatinakos u Evroligi i Olimpijakos u domaćem prvenstvu.

 

"Svima je jasno da su te dve utakmice sa Marusijem odlučujuće…Radi se o jednoj izuzetno kvalitetnoj ekipi čija je igra i rezultati daleko iznad renomea kluba i budžeta sa kojim raspolažu. Same dve poslednje utakmice, dve pobede protiv dva najjača grčka kluba, i to u susretima koji su bili izuzetno značajni za obe ekipe, govore o kvalitetu Marusija", izjavio je Vujošević.

 

Vujošević je dodao da se ne treba zavaravati iluzijom da je Partizan favorit i da će njegova ekipa, kao i uvek do sada, u meč ući maksimalno motivisano i posvećeno.

 

"Te dve utakmice dobijene u kratkom vremenskom periodu govore koliko Marusi igra dobro i koliko je to ozbiljan protivnik. Nadam se da su svima koji navijaju za Partizan razbili iluziju da je to, posle pobeda nad Panatinaikosom i Barselonom, lak protivnik i da se uspeh podrazumeva. Potpuno suprotno od toga, igramo sa ekipom koja je u fantastičnoj formi, koja pravi izvanredne rezultate, koja zaslužuje svaki respekt i koja je na svom terenu apsolutni favorit. Naravno da bi oni hteli da teret favorita prebace na nas i da oni igraju rasterećeno. Normalno, kao i do sada idemo maksimalno motivisani, sa nekom idejom i sa nekom svojom računicom u glavi, ali i apsolutno svesni da se radi o ekipi koja ima kvalitet, a ovog momenta i izvanrednu formu", zaključio je Vujošević.

 

Meč između Marusija i Partizana igra se u četvrtak u "OAKA" Areni, od 18 časova i 45 minuta.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here