Vujošević pokreće Parni valjak u ponedeljak

0

 Trener Partizana Duško Vujošević
 

Trener Duško Vujošević je zakazao okupljanje u hali Pionir, a prema informacijima iz crno-belog tabora uvodni deo priprema biće obavljen u Beogradu, gde će početkom septembra odigrati kontrolne mečeve sa makedonskim Kožuvom (4.9.) i ruskim Jenisejem (6.9.).

 

Šampion Srbije će 13. i 14 septembra učestvovati na memorijalnom turniru „Mirza Delibašić“ u Sarajevu, gde će se pojaviti još domaća Bosna, zagrešabča Cibona i turski Turk Telekom.

 

Najjače provere u pripremnom periodu crno-bele očekuju na turniru u Francuskoj (19-21. septembar) u organizaciji NBA asa Tonija Parkera, a na njemu će učestovati Barselona, Strazbur i Asvel.

 

Podsetimo, Partizan su tokom leta napustili Bogdan Bogdanović (Fenerbahče), Žofri Lovernj (Himki), Davis Bertans (Laboral Kuća), Leo Vesterman (Barselona, pa pozajmica Limožu), Aleksandar Pavlović (istekao mu ugovor).

 

Za sada je angažovan Andrija Milutinović, saradnju je produžio kapiten Dragan Milosavljević, a osim Đorđa Gagića, Borisa Daloa, Mihajla Andrića, Nikole Milutinova, Nemanje Bezbradice, Petra Aranitovića i Vanje Marinkovića očekuje se da pripreme počne i nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Među njima će možda biti i Milenko Tepić, čiji je status neizvestan jer mu je istekao ugovor. Naravno, očekuju se i pojačanja, a poslednjih dana kao opcija se spominjao Edo Murić iz slovenačke Krke.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here