Za Srbiju i Srpsku 16.000 franaka

0

Gužva za pomoć Srbiji i Srpskoj. A na sceni rok orkestar Paragraf
 

Organizatori večeri bili su Novica Pavković, Aleksandar Paunović, Dragan Lukić, Igor Cekić, Vanja Vulović, Zlatko Živković i Dejvid Avgustinović. Svoj humanitarni doprinos dali su učesnici u programu rok bendovi: Testament i Paragraf, vokalni solisti: Mića Kolarević Kole, Jelena Jakovljević, orkestar Milana Jovanovića Maće, harmonikaš Aca Bilić i prvi ansambl KUD "Kikac" iz Bazela, koje je publika toplo pozdravila i uz koje se odlično zabavila.

 

Igralo se neumorno
 

Prisutne je pozdravio konzul Radivoje Radojević, koji je između ostalog istakao divljenje i spremnost dijaspore da i u ovim teškim, trenucima koje Srbija i Republika Srpska preživljavaju pomognu.

 

Konzul Rade Radojević

– Došao sam sa drugarima da dam svoj doprinos i pomognem da se prikupi što više novca za nastradale od poplava u Srbiji i Republici Srpskoj. Drago mi je da vidim da se toliko naših ljudi odazvalo apelu da prisustvuje ovoj humanitarnoj večeri. Sve za Srbiju i Republiku Srpsku – rekao je za "Vesti" Milan Baltić iz Ciriha.

– I mi smo svojim dolaskom dali doprinos ovoj humanitarnoj večeri. Naše malo je veliko za one ljude koji su izgubili sve što su godinama sticali. Mislimo da predstoji dug put do potpunog oporavka zemlje i da će ovakvih humanitarnih večeri biti još, a mi smo spremni da ih podržimo – rekli su mladi fudbaleri FK Beograd iz Bazela koji su na ulasku u salu donirali novac.

 

KUD "Kikac" iz bazela

Zahvalnost

– Želimo i ovom prilikom da se od srca zahvalimo svim učesnicima i sponzorima koji su nam pomogli da sa uspehom realizujemo ovu humanitarnu aktivnost za naše u otadžbini – istakao je predsednik KUD "Kikac" Aleksandar Paunović. On se zahvalio se Generalnom konzulatu Srbije u Cirihu, učitelju Ivici Horvatiću, dnevnom listu ,"Vesti", Živković tranSPORTu, firmi Miro-kredit…, i svim koji su pomogli svojim besplatnim radom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here