Muka ne gleda naciju

0

Prijateljice: Suzana i Riba
 

– Ja sam Tunišanka, Riba Ungaro, došla sam sa najboljom prijateljicom Suzanom Lalović. Razumem sve što se dešava i hoću da pomognem.

Suzana je iz Lapova, govori:
 

– Volim Srbiju, moj narod. I moji prijatelji vole moju zemlju. Uopšte nisam razmišljala da li treba da pomognem. Naravno, došla sam.

 

Rade po ceo dan: Dejan i Dušan
 

Dušan Radovanović iz Rače i Dejan Stanković iz Leskovca su veliki fudbalski navijači? Dušan je zvezdaš – "delija", a Dejan partizanovac – "grobar". Tu, u hangaru, ni traga od klupske navijačke netrpeljivosti. Mada, dok se srdačno rukuju, jedan drugom konkurentski letimični pogled bacaju na majice, na kojim je ušiven grb voljenog fudbalskog kluba.
 

Pomoć stiže i od Francuza
 

Uzeo je Dejan na radnom mestu sedam slobodnih dana kako bi u sabirnom centru bio od pomoći. U hangaru je od otvaranja do zatvaranja. Iako je povređen, sa štapom, ne propušta da sa suprugom donese pomoć.

Dušanu kao da je neugodno. Objašnjava:

– Supruga Tanja radi u jednoj francuskoj banci. Kolegama je objašnjavala šta se kod nas desilo. Neki nisu znali, ne slušaju i ne gledaju vesti, ne interesuje ih. Ali, kad su videli zabrinutu Tanju, svaki dan ponešto donesu, tačnije, donesu mnogo i mi pravo u sabirni centar. Dakle, pomoć je to od Francuza.

 

Razdvojeni u hangaru

Aleksandar Kilijan je poreklom Ukrajinac, devojka mu je Smederevka Aleksandra Jovanović. Vole se, uživaju kad su zajedno, ali su u ovom hangaru rastavljeni, on na muškim teškim, ona na lakšim ženskim poslovima. I zadovoljni.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here